Icon_final

Fryser du, er du ramt af forkølelse og ondt i halsen – eller trænger du bare til en lille sjus? Så prøv denne varme portvinsshot med honning, citron og nelliker. Den smager fantastisk, men pas på for den sparker som bare pokker!

Du skal bruge:

 

Fremgangsmåde:

Varm portvinen op, tilsæt honningen og rør til honningen er helt opløst. Tilsæt herefter nellikerne, og klem saften af citronens endeskive ned i portvinen. Tag portvinen af bluset, og lad den trække et par minutter. Smag herefter til med honning og citron efter behag.

Server i små glas, top evt. med en smule frisk pisket fløde. Flødens fedme spiller rigtig godt sammen med de søde nuancer.

 

Vi har her brugt vores BISTAD honning fra Aarhus Å, Åbyhøj, men prøv også vores andre smags varianter efter hvad du kan lide.

 

Bistad honning opskrift med portvin

Skriv et svar