Deprecated: Required parameter $settings follows optional parameter $video_id in /customers/d/9/6/bistad.dk/httpd.www/wp-content/plugins/premium-addons-for-elementor/widgets/premium-media-wheel.php on line 2017 Foredrag - bistad.dk
Icon_final

Book et foredrag med bistad

Kombination af biavl og socialt arbejde giver fortællingen om bistad mange facetter.

Hvad enten din interesse er i bierne og deres fascinerende verden, den sociale indsats og socialøkonomien eller bare i selve bistad, er vi altid interesserede i at komme ud og fortælle om de mange spændende dele af vores arbejde.
Det er helt op til dig, hvilken del du helst vil høre om – det kan også være lidt af det hele.

Skal foredraget gøres til en helt særlig oplevelse?

I bi-sæsonen fra omkring April-August er der også mulighed for at få et besøg i en af vores bigårde eller være med til at slynge honningen.
Her får I mulighed for at komme helt tæt på bierne og livet i stadet, og blive klogere på hvordan biernes verden er skruet sammen på godt og ondt. Med en honningslyngning får I muligheden for at smage den absolut bedste honning i verden: den, der kommer frisk fra tavlen!

Vi sammensætter foredraget eller eventet efter jeres ønsker og hvilke elementer der lader sig gøre ift. sæsonens gang.Vejledende pris for foredrag samt besøg i bigård: 3.500,-

Prisen kan variere efter antallet af deltagere, eventets omfang eller andre særlige omstændigheder.

bi