Icon_final

Bliv partner

Som samarbejdspartner med bistad bidrager jeres virksomhed til at tage hånd om nogle af samfundets udsatte borgere. Sammen løfter vi et socialt ansvar og behovet for beskæftigelse til folk på kanten af eller uden for uddannelse og arbejdsmarked.

At være samarbejdspartner med bistad betyder, at jeres virksomhed understøtter det daglige arbejde med vores udsatte borgere. Jeres virksomhed tilbydes indblik i livet og arbejdet i bistad, samt eksklusiv adgang til en række af vores produkter. I partnerskabet vil vi være nysgerrige på, hvordan vi i fællesskab kan udvikle et bæredygtigt arbejdsmarked i forlængelse af principper for corporate social responsibility (CSR).  

Vi har i bistad et arbejdsmiljø, hvor man har lov at være udsat – samtidig med at der er plads til at udvikle sig, lære og skabe netværk. Vi er meget stærke på de socialfaglige kompetencer og arbejder ud fra principper om ligeværd og medbestemmelse.

IMG_0347
Verdensmål

bistad og de 17 verdensmål

bistad er et fremragende eksempel på, hvordan virksomheder på en holistisk måde kan bidrage til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. bistad’s engagement i lokalsamfundet og i deres medarbejdere, samt deres omsorg for naturen og bierne, bidrager til 7 ud af de 17 mål. Jeg vil stærkt anbefale at indgå i samarbejde med bistad i forhold til at lære, hvordan vi på en bæredygtig måde kan opnå sociale, miljømæssige og økonomiske mål og løfte den store opgave, vi har foran os.”

Franziska Günzel-Jensen, lektor, Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet

Den store pakke

Pris: 20.000 kr. årligt.

Du får: 

 • Virksomhedens logo på et af staderne i en af vores bigårde.
 • 120 glas honning af 125 g honning med virksomhedens logo på låget
 • Beskrivende billeder og tekst til brug i virksomheden
 • Logo på hjemmeside og vores informationsfoldere
 • Et ”udstillingsstade” (et smukt, klassisk trugstade i miniformat), som I kan have stående i jeres virksomhed.
 • Mulighed for livestream fra vores bigård, så interesserede medarbejdere kan følge biernes arbejde

Det er du med til:

 • Du muliggør det for bistad at tilbyde beskæftigelse til borgere der er faldet uden for arbejdsmarkedet, og dermed spare samfundet for tusindvis af kroner.
 • Du er med til at skabe opmærksomhed om problematikken med bierne og den faldende bestøvning af vores fødevarer.
IMG_0496

Den lille pakke

Pris: 5.000 kr. årligt.

Du får: 

 • Virksomhedens logo på et af staderne i en af vores bigårde.
 • 40 glas honning af 125 g honning med virksomhedens logo på låget
 • Logo på hjemmeside og vores informationsfoldere

Det er du med til:

 • Du muliggør det for bistad at tilbyde beskæftigelse til borgere der er faldet uden for arbejdsmarkedet, og dermed spare samfundet for tusindvis af kroner.
 • Du er med til at skabe opmærksomhed om problematikken med bierne og den faldende bestøvning af vores fødevarer.
IMG_0539
OK logo
International Timber Trading logo BISTAD sponsorat

Partner: OK

“I OK vil vi gerne samarbejde med bistad, fordi det er en enestående mulighed for at give udsatte borgere en hjælpende hånd, samtidig med at vi gør noget godt for miljøet. bistad falder perfekt i tråd med OK’s ønske om at støtte lokale initiativer og foreninger, som gør en forskel i deres nærmiljø. Især gør det indtryk, at vi er med til at hjælpe mennesker, som har det svært og igennem bistad bliver en del af et aktivt fællesskab og får bedre livskvalitet.”

– Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig hos OK

Partner: Ø-Linjen

“Ø-Linjen har samarbejdet med bistad gennem en årrække via vores søsterprojekt, Ø-Haven. Nu den grønne have gøres permanent på Aarhus Ø, var det en naturlighed at fortsætte det gode arbejde med bistad til glæde for os, bierne, planterne og bistads sociale arbejde. Vi er glade for det gensidige samarbejde og ikke mindst at have muligheden for at bidrage til bistads arbejde med særligt udsatte borgere.”

– Anders Laursen, Projektleder Ø-Linjen

Partner: Pressalit

”Pressalits partnerskab med bistad tjener primært to hovedformål. Først og fremmest bidrager vi til at øge bibestanden og er med til at sikre den, for os mennesker, altafgørende bestøvning af blomster og planter i naturen, som er det vigtige udgangspunkt for en stor del af vores fødevarekæde. Dernæst bidrager vi til at skabe beskæftigelse for socialt udsatte borgere, som gennem bistad finder en plads på arbejdsmarkedet og udfører et meningsfuldt stykke arbejde. Dét skaber værdi for både dem, os og samfundet.”

– Dan Boyter, Direktør i Pressalit

Partner: Odoo House

“Odoo House vil gerne være med til at gøre en forskel for udsatte borgere, samt at sætte fokus på vores miljø. Vi har allerede ansat borgere, der har brug for en ekstra hånd, og i vores hosting lægger vi vægt på bæredygtighed – så selvfølgelig støtter vi bistad.”

– Annette Sibbesen, CEO & partner