Icon_final

Partner: OK

“I OK vil vi gerne samarbejde med bistad, fordi det er en enestående mulighed for at give udsatte borgere en hjælpende hånd, samtidig med at vi gør noget godt for miljøet. bistad falder perfekt i tråd med OK’s ønske om at støtte lokale initiativer og foreninger, som gør en forskel i deres nærmiljø. Især gør det indtryk, at vi er med til at hjælpe mennesker, som har det svært og igennem bistad bliver en del af et aktivt fællesskab og får bedre livskvalitet.”

– Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig hos OK

Partner: Ø-Linjen

“Ø-Linjen har samarbejdet med bistad gennem en årrække via vores søsterprojekt, Ø-Haven. Nu den grønne have gøres permanent på Aarhus Ø, var det en naturlighed at fortsætte det gode arbejde med bistad til glæde for os, bierne, planterne og bistads sociale arbejde. Vi er glade for det gensidige samarbejde og ikke mindst at have muligheden for at bidrage til bistads arbejde med særligt udsatte borgere.”

– Anders Laursen, Projektleder Ø-Linjen

Partner: Pressalit

”Pressalits partnerskab med bistad tjener primært to hovedformål. Først og fremmest bidrager vi til at øge bibestanden og er med til at sikre den, for os mennesker, altafgørende bestøvning af blomster og planter i naturen, som er det vigtige udgangspunkt for en stor del af vores fødevarekæde. Dernæst bidrager vi til at skabe beskæftigelse for socialt udsatte borgere, som gennem bistad finder en plads på arbejdsmarkedet og udfører et meningsfuldt stykke arbejde. Dét skaber værdi for både dem, os og samfundet.”

– Dan Boyter, Direktør i Pressalit

Partner: Odoo House

Odoo House vil gerne være med til at gøre en forskel for udsatte borgere, samt at sætte fokus på vores miljø. Vi har allerede ansat borgere, der har brug for en ekstra hånd, og i vores hosting lægger vi vægt på bæredygtighed – så selvfølgelig støtter vi bistad.”

– Annette Sibbesen, CEO & partner