Icon_final

Denne opskrift på råsyltede rødbeder er ikke alene let at lave, men smager også fantastisk. Lav en god potion, så du altid har stående i køleskabet. Rødbederne smager dejligt til frokost på et stykke rugbrød med leverpostej, eller som tilbehør til frikadeller, brændende kærlighed eller andre kødretter. Prøv også en salat med råsyltede rødbeder.

Du skal bruge:Opskrift på råsyltede rødbeder med BISTAD honning

 

Fremgangsmåde:

Skræl rødbederne og skær dem i skiver. Du kan med fordel anvende et mandolinjern, så skiverne bliver ensartet og tynde. Bland herefter marinanden af de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber.

Vend rødbede skriverne med marinaden. Hæld nu dine råsyltede rødbeder (med marinanden) på glas med låg, og stil dem på køl. Lad dem trække i minimum et par timer og gerne længere.

 

Opskrift på råsyltede rødbeder med BISTAD honningOpskrift på råsyltede rødbeder med BISTAD honning

 

Skriv et svar