BISTAD som CSR-partner

– sammen hjælper vi mennesker på kanten af arbejdsmarkedet i Østjylland

Som partner med BISTAD kan jeres virksomhed hjælpe os til at tage hånd om nogle af samfundets udsatte borgere, og sammen løfter vi et socialt ansvar og  behov for at tilbyde beskæftigelse til folk på kanten af eller uden for arbejdsmarkedet.

Se vores nuværende partnere, og deres udtalelser om hvorfor de samarbejder med os her.

Hos BISTAD skaber vi beskæftigelse til udsatte borgere i Østjylland i et rummeligt arbejdsmiljø. Vi tilbyder et fleksibelt arbejde med et stærkt fundament i et trygt og inkluderende fællesskab om produktionen af honning.

Vi har et arbejdsmiljø, hvor man har lov at være udsat – samtidig med der er plads til at udvikle sig, lære og skabe netværk. Vi er meget stærke på de socialfaglige kompetencer og arbejder ud fra principper om ligeværd og medbestemmelse.

BISTAD er en registreret socialøkonomisk virksomhed. Det vil sige vi lever op til de krav, der stilles i Registreringsordningen for socialøkonomiske virksomheder, herunder kravet om social håndtering af overskud (§5, punkt 5).

RSV godkendt

To måder at være partner på:

DEN STORE PAKKE

Pris: 20.000 kr. årligt.

Du får: 

 • Virksomhedens logo på et af staderne i en af vores bigårde.
 • 120 glas honning af 125 g honning med virksomhedens logo på låget
 • Beskrivende billeder og tekst til brug i virksomheden
 • Logo på hjemmeside og vores informationsfoldere
 • Et ”udstillingsstade” (et smukt, klassisk trugstade i miniformat), som I kan have stående i jeres virksomhed.
 • Vi udvikler muligheden for livestream fra vores bigård, så interesserede medarbejdere kan følge biernes arbejde.

Det er du med til:

 • Du muliggør det for BISTAD at tilbyde beskæftigelse til borgere der er faldet uden for arbejdsmarkedet, og dermed spare samfundet for tusindvis af kroner.
 • Du er med til at skabe opmærksomhed om problematikken med bierne og den faldende bestøvning af vores fødevarer.

DEN LILLE PAKKE

Pris: 5.000 kr. årligt.

Du får: 

 • Virksomhedens logo på et af staderne i en af vores bigårde.
 • 40 glas honning af 125 g honning med virksomhedens logo på låget
 • Logo på hjemmeside og vores informationsfoldere

Det er du med til:

 • Du muliggør det for BISTAD at tilbyde beskæftigelse til borgere der er faldet uden for arbejdsmarkedet, og dermed spare samfundet for tusindvis af kroner.
 • Du er med til at skabe opmærksomhed om problematikken med bierne og den faldende bestøvning af vores fødevarer.

Hvordan foregår samarbejdet med BISTAD?

Det er forskelligt hvor meget vores samarbejdspartnere engagerer sig i partnerskab med BISTAD. For nogle er det vigtigste at vise deres sociale engagement nærområdet ved at stå som partner med BISTAD, for andre ser de muligheder i et nært samarbejde.

Uanset hvor meget I ønsker at deltage er partnerskabet utroligt værdifuldt – ikke mindst for de borgere, der derigennem hjælpes tættere på aktiv deltagelse i samfundet.

BISTAD og de 17 verdensmål

Inkedverdensmaal_LI

“BISTAD er et fremragende eksempel på, hvordan virksomheder på en holistisk måde kan bidrage til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. BISTAD’s engagement i lokalsamfundet og i deres medarbejdere, samt deres omsorg for naturen og bierne, bidrager til 7 ud af de 17 mål. Jeg vil stærkt anbefale at indgå i samarbejde med BISTAD i forhold til at lære, hvordan vi på en bæredygtig måde kan opnå sociale, miljømæssige og økonomiske mål og løfte den store opgave, vi har foran os.” Franziska Günzel-Jensen, lektor, Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet

BISTADs partnere

Stor pakke:

OK logo

“I OK vil vi gerne samarbejde med BISTAD, fordi det er en enestående mulighed for at give udsatte borgere en hjælpende hånd, samtidig med at vi gør noget godt for miljøet. BISTAD falder perfekt i tråd med OK’s ønske om at støtte lokale initiativer og foreninger, som gør en forskel i deres nærmiljø. Især gør det indtryk, at vi er med til at hjælpe mennesker, som har det svært og igennem BISTAD bliver en del af et aktivt fællesskab og får bedre livskvalitet.”

– Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig hos OK

“Ø-Linjen har samarbejdet med BISTAD gennem en årrække via vores søsterprojekt, Ø-Haven. Nu den grønne have gøres permanent på Aarhus Ø, var det en naturlighed at fortsætte det gode arbejde med BISTAD til glæde for os, bierne, planterne og BISTADs sociale arbejde. Vi er glade for det gensidige samarbejde og ikke mindst at have muligheden for at bidrage til BISTADs arbejde med særligt udsatte borgere.”

Anders Laursen, Projektleder Ø-Linjen.

JORTON logo BISTAD sponsorat

”Pressalits partnerskab med BISTAD tjener primært to hovedformål. Først og fremmest bidrager vi til at øge bibestanden og er med til at sikre den, for os mennesker, altafgørende bestøvning af blomster og planter i naturen, som er det vigtige udgangspunkt for en stor del af vores fødevarekæde. Dernæst bidrager vi til at skabe beskæftigelse for socialt udsatte borgere, som gennem BISTAD finder en plads på arbejdsmarkedet og udfører et meningsfuldt stykke arbejde. Dét skaber værdi for både dem, os og samfundet.”

Dan Boyter, Direktør i Pressalit.

Lille pakke

“Odoo House vil gerne være med til at gøre en forskel for udsatte borgere, samt at sætte
fokus på vores miljø. Vi har allerede ansat borgere, der har brug for en ekstra hånd, og i
vores hosting lægger vi vægt på bæredygtighed – så selvfølgelig støtter vi BISTAD.”

Annette Sibbesen, CEO & partner
International Timber Trading logo BISTAD sponsorat

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

”Vi er glade for at donere til så vigtig en sag som BISTAD, og det giver rigtig god mening for os at støtte et projekt som BISTAD, der bevæger sig i samme spændingsfelt mellem mennesker, natur og erhverv som os selv.”

Direktør i Foodjob Nordic, Mads Kinch Clemmensen