Bivoks wrap

150,00DKK

BISTADs bivoks wrap er et naturligt genanvendeligt alternativ til plastik og stanniol. Det består af GOTS certificeret økologisk bomuld, bivoks fra den grønne pulje (dvs. fra biavl hvor der ikke bruges pesticider), økologisk jojobaolie og harpiks.

Det kan bruges til alle former for fødevarer (undtagen råt kød). Det kan vaskes med lunkent vand og mild sæbe. Det kan derfor genbruges rigtig mange gange. Efter endt brug kan indpakningen komposteres.

Dine hænders varme vil forme indpakningen efter den fødevare du pakker den om.

BISTADs bivoks indpakning indeholder 3 stk indpakning i forskellige størrelser: 18×20, 25×29 og 33×36 cm og koster kr. 150,-

Bivoksen giver stoffet en vandafvisende og beskyttende overflade, jojobaolien gør indpakningen antibakteriel, harpiksen er med til at få indpakningen til at sidde fast på/forme sig efter fødevaren.

Denne vare er håndlavet i egen produktion,  bl.a. af udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter. Labels mm sidder derfor heller ikke altid helt lige. Det har ingen betydning for varens kvalitet – men hos BISTAD er der plads til ”det skæve”.

Varekategori:

Yderligere information

Vægt 130 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bivoks wrap”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *